Lívia Frankovská vydáva svoj debutový album

od | jan 18, 2023 | Aktuálne

Máte radi umné texty a podmanivú melódiu? Nádych šansónu, či pesničkársky nadhľad na veci okolo nás? Potom je pre vás nový album Lívie Frankovskej to pravé. Lívia má 30 rokov, no tvorí už viac ako polovicu svojho života. Má na konte stovku piesní, z ktorých výber ponúka na svojom prvom albume.Nahrávanie prebiehalo v dňoch 18-19. 1. 2023 a hotové nosiče majú uzrieť svetlo sveta do konca apríla.

Melodická hudba a texty, ktoré dávajú zmysel. Tvorba, ktorá vám vytvorí pohodu. Zámerom je priniesť novú autorskú hudbu, ktorá svojím charakterom prinesie zamyslenie, emóciu ale aj nadhľad a humor. Také chce byť toto dielo. Tvár tohto projektu skvelo spolutvoria Igor Valkovský (gitara), Dávid Baka (klávesy), Adam Kuchta (nahrávka a finálny mix), Peter Gábor (aranžmány), Robo Kočan (foto), Ján Gemza (grafický dizajn obalu), Simona Marhefková (vokály), Zdenko Dudžák (asistent produkcie), Lukáš Marhefka (výkonný producent), RAMAGU o. z. (producent projektu), rodina, priatelia a všetci, ktorí mu dajú svojou priazňou šancu.

Nové CD môžete mať doma aj vy. Napríklad tým, že ho podporíte práve tu: https://www.startlab.sk/livia

Verejné uvedenie tohto projektu je naplánované do konca apríla 2023. Udeje sa v kultúrnom centre RAMAGU ATELIÉR v Spišskej Starej Vsi. O jeho termíne budeme informovať mesiac vopred. Sledujte nás.